Skip links

App udvikling

Vi er yderst erfarne inden for app udvikling – både til iOS og Android enheder og vi udbyder en stor vifte af appløsninger til dig og din virksomhed. Projektets størrelse, sværhedsgrad eller programmeringssprog sætter ikke en stopper for os. Vi står klar til at tage vare om udviklingen af din app, så den lever op til både jeres og jeres kunders forventninger.

Fortæl os om jeres idé, så vi sammen finde ud af hvordan vi på bedst mulig vis bringer denne ud i livet. Vi glæder os til at høre fra jer.

Hos AZ Web udvikler vi i en lang række programmeringssprog, både native og crossplatform. Der er både fordele og ulemper ved at benytte sig af enten det ene eller det andet. Vi foreslår dog jer, at vi udvikler jeres app i crossplatform, da disse virker på flere styresystemer samtidig med at vi næsten kan halvere udgifter ved udviklingen og vedligeholdelsen af apps, udviklet på denne måde.

Design og brugervenlighed i topklasse

Vi udvikler altid vores apps med brugervenlighed i udgangspunkt. Vi mener nemlig at et flot design ikke kun er til for at app’en ser godt ud, men også for at skabe en berigende oplevelse for brugeren. Vores gennemarbejdede app er med til at sikre at appløsningen er nem at bruge samtidig med at den motiverer til gentagende brug.

For at få et bedst muligt samarbejde udvikler vi altid en prototype app for jer før det færdigeprodukt. Det betyder at vi hurtigt kan illustrere et design og funktioner for jer, inden vi går til det næste skridt. I denne fase får vi også afstemt både jeres krav og forventninger om samarbejdet, således at vi får udviklet den bedst mulige brugeroplevelse ud til jeres kunder.

Appudvikling til virksomheder

Som virksomhed bliver det med tiden mere og mere vigtigt at komme i lommen på jeres kunder, så de altid har jer lige ved hånden. Ved hjælp af pushbeskeder kan i også løbende komme med opdateringer omkring jeres services, om dette så er opdatering mht tilbud, nye vare på lager eller bare en general opdatering. Mulighederne er mangfoldige og kun fantasien sætter grænser for hvordan i vil i kontakt med jeres kunder via appen.

Når appen er færdigudviklet, hjælper vi jer med at udgive den på enten App Store eller Google Play, så jeres nuværende og kommende kunder nemt og hurtigt kan hente og installerer appen.