Skip links

Flere kunder med Google Ads

Er du også træt af at din hjemmeside er gemt væk på fjerde side af Googles søgeresultat side? Ved hjælp af Google Ads kan vi få din hjemmeside ud af skyggen og frem på en topplacering på Google for lige netop den målgruppe, som er interesserede i jeres udbud. Der er mange fordele ved at benytte sig af Google Ads, men vigtigst af alt, er dog at jeres annoncer bliver målrettet efter en specifik målgruppe og dukker op på det helt rigtige sted, på det helt rigtige tidspunkt.

Ved hjælp af Google Ads knytter du din hjemmeside til bestemte søgeord, geografiske områder og tidspunkter på dagen – alt sammen for at specificere søge vilkårene for din netop din hjemmeside.

Vores certificerede Google Ads specialist er særlig dygtig til at udvælge relevante søgeord og kriterier, således at du får mest muligt ud af din Google Ads strategi. I sammenspil med jer og jeres kriterier vil vi finde netop de søgeord, geografisk område og timeslag som matcher jeres virksomhed bedst, således så i får topplacering på Google og Youtube på netop det i søger efter.

Fordele ved Ads og hos AZ Web

Relevant markedsføring.

Topplacering på Google.

Fastlagt dagligt budget overskrides ikke.

Du betaler kun, når der klikkes på din annonce.

Optimering giver store besparelser for eksisterende Ads kunder.

Hvordan fungerer Google Ads?

Du betaler ikke for topplaceringen i sig selv, men derimod for antallet af gange, som en potentiel kunde klikker på din ind på din hjemmeside. Måde hvorpå Google Ads fungerer, er ved at I selv ligget et fast dagligt budget. Hvis den maksimale grænse for dit budget nås, stopper dine annoncer den pågældende dag – således at du ikke betaler for mere, end du har råd til i budgettet.

Er du eksisterende Google Ads kunde?

Hvis du allerede er Google Ads kunde, har vi også et spænd af fordele til dig. I samspil med vores Google Ads specialister, står vi klar til at kunne optimerer jeres annonceringer. Vi går ind og analysere jeres igangværende resultater og finder frem til de mangler og svagheder som end måtte komme frem.

Vores optimering omhandler bl.a. en målretning af jeres udvalg af søgeord, timeslag og geografiske område hvor jeres annonceringer bliver vist. På denne måde sikre vi, at de annoncer der bliver sendt ud, bliver vist til netop den målgruppe som I ønsker at ramme.

Ved hjælp af vores optimeringsprocess, har vi haft kunder som har sparet over 41% i månedlige Google Ads udgifter, samtidig med, at deres annonceringer i større grad har nået deres målgruppe.