Skip links

Tiltræk potentielle kunder med en ny hjemmeside

Statistisk set er den almene bruger kun på en ny hjemmeside i gennemsnitligt syv sekunder. Dette betyder, at syv sekunder er alt hvad man har får at tiltrække, imponere og holde på potentielle kunder. Det er netop her at vi hos AZ Web kommer ind i billedet.

Hos AZ Web opererer vi derfor ud fra at skabe en brugervenligt og æstetisk flot hjemmeside som kan holde på potentielle kunders interesse. Vi designer og udvikler en hjemmeside, der gør at du kan fokusere på netop det, som din du, eller din virksomhed er bedst til. Vi har flere års erfaring inden for webudvikling og vi er mere end parate på, at udføre et stykke arbejde som du og dine kunder er glade for.

Hos os imødekommer vi alle ønsker, og vi sætter en ære i at udarbejde en hjemmeside som lever op til alle de krav som du eller din virksomhed end måtte have.

Det får du

Efter AZ Web har udviklet din hjemmeside, får du:

En 100 % selvejet hjemmeside uden binding til AZ Web.

Adgang til hurtig, let og brugervenlig redigering af indhold.

En unik og skræddersyet hjemmeside.

Et design i topklasse.

Mobilvenlig og responsivt design.

Du ejer selv din hjemmeside

Vi hjælper dig med at sætte din hjemmeside online og klar til at modtage besøgende – men udover dette, er du 100% ejer af hjemmesiden. Når du har benyttet dig af os til din hjemmeside opgave, har du sidenhen frie tøjler til at redigere på indholdet. Hvis du finder dig selv i tidsnød og ikke har mulighed for selv at varetage hjemmesiden, så kan du roligt overlade den til en anden part – om dette skulle være AZ Web eller nogle andre er op til jer.

Vi gør dog opmærksom på, at vi kender jeres historik og ønsker, og derfor, ved senere henvendelser, ikke skal bruge yderligere forberedelsestid.

For at gøre samarbejdet mest favorabelt for vores kunder, underskriver vi først kontrakten, når vi har produceret det færdige design og fået accept fra dig. Herudover tilbyder vi dig et uforpligtende og gratis strategimøde, så vi sammen kan skabe en strategi som passer præcis til dig og dine kunder.
Du har intet at miste og alt at vinde!