Skip links

SEO – Søgemaskineoptimering

Som sådan nytter det ikke, at have en lækker og professionelt designet hjemmeside, hvis der ikke er nogen, der ser den. Blot hvis din hjemmeside er på side to af Google, vil den gå glip af rigtigt meget organisk trafik. Din hjemmeside kan derfor ikke stå alene, hvis du ønsker at få kunder ind via internettet. Det er derfor din opgave, som virksomhedsejer, at gøre din hjemmeside synlig på Google for eventuelle kunder og dette vil vi gerne hjælpe med.

Få gratis besøgende med SEO

Når søgemaskinerne først har opfattet indholdet på din hjemmeside som relevant, stiger din organiske placering på Google alle døgnets 24 timer – og så bliver du så sandelig synlig. Google trækker ikke penge fra dig for antallet af besøgende i den organiske placering, og derfor får du altså gratis besøgende sammenlignet med AdWords.

Samtidig får vi sammen ryddet op i din hjemmeside og optimeret den. Du får tilknyttet en fast certificeret SEO-ekspert.

Hvad er grundlaget for SEO?

Men hvad er SEO egentlig og hvordan kan det hjælpe din virksomheds hjemmeside med at blive mere synlig?

SEO står for Search Engine Optimazation, eller søgemaskineoptimering på dansk. Når en bruger indtaster et søgeord på Google, er der nogle søgemaskine-robotter, der “læser” hjemmesiderne igennem og finder de mest relevante søgeresultater for netop dit søgeord. Det er dog ikke altid helt så lige til. SEO er altså at optimere ens hjemmeside indhold, så disse søgemaskine-robotter bedre kan forstå og læse indholdet.

Der følger en lang og besværlig procedure med for at finde ud af hvad der er relevant, og disse søgemaskine-robotter kan ikke gennemskue mere kompliceret hjemmeside indhold. Vi er derfor klar på at modtage din opgave, således at vi sammen kan skabe mere organisk trafik til din hjemmeside. Vores certificerede SEO-ekspert kender disse procedurer og ved hvordan indholdet i hjemmesiden sættes op, kodes og formuleres, således at disse søgemaskine-robotter opfatter indholdet som relevant for dit specifikke søgeord.