Skip links

Sælg dine produkter online

Internettet er hurtigt gået hen og blevet langt de flestes foretrukne sted for at shoppe. Det er derfor vigtigt for virksomheder at få oprettet en webshop, således at der kan følges med på trenden, såvel som at øge jeres omsætning. Vi kender til kundemarkedet, de forskellige målgrupper og vi har alle ressourcerne til at kunne optimere din webshop efter dine, såvel som dine kunders, behov.

Ved at benytte jer, af vores webshop løsning, vil det resulterer i, at i vil få afsat flere produkter over nettet, øge jeres omsætning og skabe værdi for jeres kunder.

Du har idéen og produkterne, vi har ekspertisen og værktøjerne – sammen udvikler vi en webshop som I og jeres kunder vil have glæde af, som sikrer et nemt og sikkert salg af jeres produkter. Vores professionelle webshop-team opretter en æstetisk flot, brugervenlig og, ikke mindst, sikker webshop, der giver jeg mulighed for let at kunne sælge jeres produkter over internettet.

Vi udvikler altid vores webshops med den indgangsvinkel at designet skal være i flot, brugervenligheden i top og at brugerfladen er forståeligt og let at håndtere. Dette giver også mulighed for at I selv, efterfølgende, let kan håndtere lagerstyring, tilføring af produkter og redigere tekster.

Vores webshop-ydelse er en komplet løsning, der udbyder over 300 funktioner. For mere information vedrørende denne ydelse bedes du kontakte os, således at vi kan få en personlig snak om ønsker og behov.

Det får du

Efter AZ Web har udviklet din hjemmeside, får du:

En 100 % selvejet hjemmeside uden binding til AZ Web.

Adgang til hurtig, let og brugervenlig redigering af indhold.

En unik og skræddersyet hjemmeside.

Et design i topklasse.

Mobilvenlig og responsivt design.

En komplet webshop

Vi udbyder at udvikle en komplet webshop til jer og jeres virksomhed. Med en webshop med betalingsløsning, vil I have mulighed for at sælge jeres produkter direkte fra jeres hjemmeside. Webshop løsningen vil komme færdigudviklet og komplet med over 300 funktioner – funktioner der er blevet udviklet omhyggeligt til at hjælpe jeres virksomhed med at øge jeres online salg, med rigtigt lidt indsats.

Unik design

Alle vores webshops bliver skræddersyet til den enkelte virksomhed. I vil derfor ikke opleve at netop jeres webshop ligner en anden. Vi sætter en stor ære i at udvikle en webshop for jer der lever op til jeres forventninger og vi imødekommer altid eventuelle ønsker i end måtte have omkring dette.

Oplæring af webshop

Efter I står med en færdigudviklet webshop, står vi klar til at få jer oplært i alle webshoppens funktioner og kunnen. Med den rette oplæring får i derfor mulighed for selv at kunne vedligeholde webshoppen og klare alle hverdagens opgaver – helt uden de store skavanker.